Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nahlášení neoprávněného vjezdu / parkování na pozemku SVJ

19. 2. 2022

Vzor podnětu k prošetření možného spáchání přestupku pro policii:

Vzor - podnět k prošetření (DOCX)

Vyplněné vzory s fotodokumentací posílejte na místní oddělení Policie – Nusle, na email: orp4.mop.nusle.podatelna@pcr.cz a kopii na SVJ: bdnn@seznam.cz

Vzor je připravený tak, aby ho mohl vyplnit a odeslat každý člen SVJ.

Současně je ve vzoru uvedeno, že K prokázání výše uvedeného předkládám důkazy specifikované v přílohách a že přílohou je fotografie daného vozidla (úplně na konci dokumentu). Pokud tedy budete mít k dispozici v elektronické podobě fotografii vozidla, přiložte to prosím k emailu. Pokud fotografie nebude, stačí tuto část textu ze vzoru vymazat. Nicméně doporučujeme si u každého oznámeného přestupku pořídit fotografii daného vozidla, abychom měli více důkazů pro následné řízení.

Pokud nemáte k dispozici vlastní fotografii, můžete v nouzi požádat výbor o snímek z bezpečnostní kamery, pokud bude na záznamu záběr k dispozici.

Pokud někdo z členů disponuje elektronickým podpisem, ať oznámení podepíše, aby Policie nemohla namítat, že nejsou dodrženy formální požadavky.

Je potřeba, aby se ze strany SVJ vedla evidence všech odeslaných oznámení včetně všech telefonních hovorů na policii, posílejte proto vždy kopii nebo záznam o tel. jednání na výše uvedený e-mail SVJ.